Nobelstraat 8 bu2
2693 BC 's Gravenzande
Telefoon: 0652 - 677724

 
 
Home > Beveiliging

Schalkoort & Stougie

Totaal leverancier zijn voor beveiligings oplossingen!

De installatie van electronische beveligingsapperatuur vereist maatwerk en expertise. Wij zijn gespecialieerd in het plaatse van dergelijke systemen. Wij voorzien u bovendien van de noodzakelijke uitleg over uw toekomstige alarmsysteem.

Ook voor onderhoud en nazorg kunt u uiteraard bij ons terecht.

* Het alarmsysteem kan zowel bedraad als draadloos worden geinstaleerd

U kunt bij ons ook terecht voor camera systemen!


Wij werken met NetworX: Het gemak van een doordacht alarmsysteem

Uw huis is uw thuis. Een comfortabele plek waar u zich lekker voelt en van alle gemakken bent voorzien. Op die plek wilt u zich veilig voelen.
Beschermd tegen inbraak, brand en overval. Dat kan als u uw huis beveiligt met NetworX. Een geavanceerd alarmsysteem dat uitmunt in bedieningsgemak.

Met NetworX haalt u een alarmsysteem in huis dat alarmeert bij inbraak, brand en overval. Voor een optimaal gevoel van veiligheid is het systeem zelfs uit te rusten met een paniekknop. NetworX is aan te sluiten op een alarmcentrale, waardoor elk alarm door professionals wordt opgepikt. Zo is uw huis dus optimaal beveiligd, of u nu thuis bent, of niet!

uiterst Professioneel

NetworX is een uiterst professioneel en betrouwbaar systeem. Zo wordt de werking van de detectors continu gecontroleerd. Elke poging tot storen wordt gemeld als sabotage. Het is niet voor niets dat het NetworX-systeem BORG-gecertificeerd is door het Nationaal Centrum voor Preventie. Met een door ons geinstalleerd NetworX-systeem kunt u zich dus echt veilig voelen in uw eigen huis

Hg security kan de alarm opvolging verzorgen na een inbraakmelding.