Slotenmakerstraat 54
2672 GD Naaldwijk
Telefoon: 0654 - 220386

 
Hanemaaijer Samsung airconditioning Samsung airconditioning Samsung airconditioning
Home > Verwarming > Koeling

Koeling

Airconditioners voor woningen, kleine kantoren en winkels

Stelt u zich eens voor: altijd lekker slapen, ook in een heerlijk koele slaapkamer tijdens de hete zomers. Of heerlijk werken in een behaaglijk gekoeld kantoor of winkelpand, terwijl het buiten zinderend warm is. Dat kan, met de airconditioners van de Itho Klimaatselectie. Hiermee bent u verzekerd van optimaal comfort en maximale kwaliteit.

Een airconditioner uit de Klimaatselectie bestaat uit minimaal één buitenunit en één of meerdere binnenunits. Bij deze laatste kunt u kiezen uit:

  • vloermodel
  • wandmodel
  • plafondmodel
  • cassettemodel (plafond inbouw)

Uiteraard zijn de modellen in verschillende capaciteiten verkrijgbaar om zo voor iedere ruimte een oplossing te bieden. Hoe groot deze ruimte ook is.

Airconditioning in de woonkamer Airconditioning in uw slaapkamer

 

Wat zijn split- en multisplitsystemen?

Bij de Klimaatselectie kunt u kiezen uit een split- en multisplitsysteem. Een splitsysteem bestaat uit één binnenunit en een buitenunit met daartussen twee dunne leidingen. De buitenunit zorgt ervoor dat de warmte die aan de binnenlucht wordt onttrokken, wordt afgegeven aan de buitenlucht. Vervolgens blaast de binnenunit de afgekoelde lucht het vertrek in.

Een Multisplitsysteem werkt hetzelfde als een splitsysteem met als verschil dat er meerdere binnenunits op één buitenunit aangesloten kunnen worden. Elk binnendeel blijft hierbij toch apart in temperatuur regelbaar.

Aankoopadvies

Heeft u besloten een airconditioner aan te schaffen? Neem dan contact op met uw installateur. Wij kunnen u op heel eenvoudige wijze een compleet advies geven wat helemaal is afgestemd op uw eigen situatie. Om ons hierbij vast op weg te helpen kunt u vast de volgende zaken op een rij zetten:

  • Hoeveel ruimtes wilt u voorzien van koeling?
  • Moeten deze ruimtes tegelijkertijd gekoeld kunnen worden?
  • Wat zijn de afmetingen van de (verschillende) ruimte(n) (lengte, breedte en hoogte)?
  • Waar wilt u de binnenunits plaatsen in de ruimte, op de vloer, aan het plafond?
  • Waar wilt u de buitenunit plaatsen?